top of page
DSCN1605_web.jpg
  • Restmaterialen Krijgen Een Tweede Leven

Upcycle Poefjes

Naast het stofferen van meubels heb ik ook poefen ontwikkeld die geheel of gedeeltelijk van restmaterialen worden gemaakt. Deze materialen komen doorgaans in de afvalstroom terecht maar krijgen nu een tweede leven. Dit wordt ook wel upcyclen genoemd.

Ik werk bijvoorbeeld vaak met gebruikte zeilen of restanten leer. Ik heb al diverse keren door de klant aangeleverde materialen verwerkt tot een zeer persoonlijke poef. Natuurlijk kan er ook een poef worden gemaakt in een door u uitgekozen meubelstof.

Duurzaam

Onze Poefen worden geheel of gedeeltelijk van restmaterialen gemaakt. Zo krijgen materialen een tweede leven. Zo gebruik ik o.a. afgedankte wedstrijdzeilen en leerrestanten.

Uniek Exemplaar

Van iedere poef wordt er slechts één gemaakt. Voor ieder interieur en smaak zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Ook voor buitenshuis heb ik een mooie collectie outdoor stoffen.

Hoge Kwaliteit

Robuuste materialen maken dat onze poefjes jaren lang meegaan. Zo gebruiken we o.a. voor de binnenkant van de poef restmateriaal van de kartonfabricage.

  Recente Projecten  

projecten
  • Geheel Naar Wens Laten Stofferen

Upcycle Poef Naar Wens

Heb je zelf een idee of materiaal om de poef te bekleden? Laat het me weten dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en de kosten. Poefjes kunnen ook in opdracht gemaakt worden, bijvoorbeeld van eigen zeildoek, maar ook van design-stoffen en in eventuele aangepaste maten. Een poef is ca. 43cm hoog heeft een diameter van 35cm. Of neem een kijkje in onze webshop.

  Klanten Ervaringen  

"Perfect tot in het detail! Voor u misschien een gewone oude stoel, voor mij het belangrijkste erfstuk van mijn moeder! Joanne heeft de stoel tot in de details gerestaureerd/ bekleed! Wij zijn super blij 😀"

A. Breuer

"Zeer tevreden over het resultaat van het opnieuw opvullen van mijn "oude" stoel. Goed adres en prettige communicatie."

P. Koenen
bottom of page