top of page
IMG_8501.jpg
Z wit_bewerkt_edited.png

Over Mij

Mijn naam is Joanne Popma en ik ben sinds 2018 trotse oprichter en eigenaar van Zitpracht, meubelstoffeerderij Sneek. Ik stoffeer zowel klassiek als modern en maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke materialen.

 

In het atelier zijn diverse merken meubelstoffen aanwezig. Voor ieder interieur en persoonlijke smaak zijn er voldoende keuze mogelijkheden. Ook voor toepassingen buitenshuis heb ik een mooie collectie outdoor stoffen.

Mijn stoffencollectie is door een intensieve samenwerking met mijn leveranciers altijd up-to-date. Het is voor mij iedere keer weer een mooie uitdaging om een unieke stoel of bank een nieuw leven te geven, geheel naar uw wens. 

Naast het bekleden van nieuwe- en bestaande meubels produceer ik ook poefen in het atelier. De inspiratie hiervoor heb ik opgedaan in een meubelmakerij waar veel restmaterialen aanwezig waren.

Ook Friesland, en dan met name de watersport, is een grote inspiratiebron. Ik gebruik voor de poefen bijvoorbeeld afgedankte wedstrijdzeilen en restant materialen van meubelmakerijen.

IMG_8532.jpg
IMG_8561.jpg

  Nieuws  

  Klanten Ervaringen  

"Perfect tot in het detail! Voor u misschien een gewone oude stoel, voor mij het belangrijkste erfstuk van mijn moeder! Joanne heeft de stoel tot in de details gerestaureerd/ bekleed! Wij zijn super blij 😀"

A. Breuer

"Zeer tevreden over het resultaat van het opnieuw opvullen van mijn "oude" stoel. Goed adres en prettige communicatie."

P. Koenen
bottom of page